Zelfgemaakte zeep verkopen

Wanneer je ambachtelijk zeep gaat verkopen, is het belangrijk om aan de strenge wetgeving van de Europese Unie te voldoen. Het product komt in aanraking met de huid en als dit irritaties teweeg brengt, is het mogelijk dat dat aan de zeep ligt. Als jij je als maker van dit zeepproduct aan de eisen hebt gehouden, kan je receptuur in orde is en hierdoor kan je niet aansprakelijk gesteld worden. Bij het EU Soap Quality System ben je in veilige handen.

Wij evolueren mee met de strenge Europese wetgeving. Als je bij ons abonnee wordt, ben je op een betaalbare manier verzekerd van het voldoen aan de cosmetica wetgeving. In de afgelopen decennia is het EU Soap Quality System uitgegroeid tot het meest betrouwbare productieproces, waar jij bij het ambachtelijk zeep verkopen vakkundig wordt beschermd en ondersteund, overal in de gehele EU. Ben je nieuwsgierig of wil je meer informatie? Neem contact met ons op.

Volledig concept om ambachtelijke zeep te verkopen

Zeep maken en verkopen: dat is wat jij wil. Niet ook nog eens vier uur bezig zijn met administratie om aan alle wettelijke vereisten te voldoen. Lidmaatschap bij Soap Quality System brengt vele voordelen met zich mee. Wij nemen de verantwoordelijkheid van je product administratie over, want jij bent zeepmaker en geen boekhouder. Door ons systeem kun jij doen wat je het beste doet: kwalitatief hoogstaande zeep maken en verkopen.

Daarnaast krijg je bij ons toegang tot de exclusieve LabelMaker Software, waarmee je de ‘tracebility’ van je zeepproduct regelt en je eigen etiketten print. Ook heb je toegang tot meer dan 1.000.000 recepten met een logboek waarin alles wordt vastgelegd. Nadat je bij ons de verplichte opleiding hebt gevolgd en aan de overige vereisten voldoet, ontvang je een certificaat dat voor 3 jaar geldig is en dan ben jij helemaal klaar om jouw ambachtelijk zeep te verkopen!

Lidmaatschap heeft zo zijn voordelen.

We nemen de verantwoordelijkheid van je zeep administratie over

Je bent immers zeepmaker, geen boekhouder. Het systeem zorgt ervoor dat je kunt doen wat je het beste doet: kwalitatief hoogstaande zeep- en badproducten maken.

Gratis toegang tot de exclusieve labelmaker software

Met Labelmaker is de ‘tracebility’ geregeld en print je o.a. zelf je eigen etiketten voor je zeep- of badproducten. Zo voldoe je helemaal aan de wettelijke eisen van de Europese Unie.

Je hebt unieke toegang tot meer dan 1.000.000 zeeprecepten

Recepten met logboeken waarin alles wordt vastgelegd – van gebruikte grondstoffen, productiewijze, locatie, tot eindproduct certificatie.

Je ontvangt de prestigieuze ‘MANDAAT’ verklaring

Nadat je de verplichte opleiding bij ons hebt gevolgd en aan de overige vereisten voldoet, ontvang je een gepersonaliseerd ‘EU-SQS MANDAAT’ bewijs dat voor 1 jaar geldig is. Lijst het in en hang het op de muur van je zeepmakerij.

Je krijgt voorrang bij bestellen, gratis advies en speciale aanbiedingen

Als lid krijg je allerlei voordelen zoals voorrang bij levering van de samenwerkende leverancier, extra snelle levering en persoonlijk advies bij technische of juridisiche vraagstukken.

Zeep verkopen: creatief, makkelijk en goede toekomstmogelijkheden!

Soap Quality System biedt 3 verschillende abonnementen aan die zorgen dat alles up to date is. Naast deze standaard abonnementskosten zijn er ook tarieven voor eventuele extra’s. Alle prijzen vind je op deze pagina. Mocht je een grondstof willen toevoegen die niet in de lijst staat, dan kun je met ons contact opnemen en dan bekijken we wat er mogelijk is. Abonneer je nu bij Soap Quality System en je bent in veilige handen. Als je alles zelf wilt doen, dan moet je beschikken over de juiste diploma’s, zelf uitzoeken of je productieruimte voldoet, of je op de juiste manier produceert, en er komt nog veel meer kijken bij ambachtelijk gemaakte zeep verkopen. Wij nemen dit allemaal voor jou uit handen en zorgen ervoor dat jij aan de meest actuele wetgeving voldoet. Het EU Soap Quality System staat je graag bij!

Sluit je aan bij de familie van verantwoordelijke zeepmakers. In de afgelopen decennia is het EU Soap Quality System uitgegroeid tot het meest betrouwbare productieproces dat ambachtelijke zeepmakers vakkundig beschermt en ondersteunt. Overal in de gehele EU.

EU Soap Quality System (SQS)
Onderdeel van Gildewerk Quality Systems B.V.
KvK Nummer: 34345148
A. Hofmanweg 41
2031 BH Haarlem
Nederland

Lid van