Zeep keurmerk

Jij produceert met jouw bedrijf unieke, eigen producten. Wanneer jij je eigen ingrediënt toe wil voegen, is het belangrijk om dit te laten onderzoeken. Dit moet namelijk in overeenstemming met de Wet. Soap Quality System kan jou hierbij helpen! Sommige grondstoffen kunnen worden toegevoegd aan ons systeem. Doordat wij de verantwoordelijkheid van jouw zeep productie overnemen, kan jij kwalitatief hoogstaande zeepproducten maken, met ons zeep kwaliteitskeurmerk.

Onze LabelMaker Software zorgt ervoor dat je ‘tracebility’ geregeld is. Je kunt hiermee je eigen etiketten voor jouw zeepproducten printen, waardoor je helemaal voldoet aan de wettelijke eisen van de Europese Unie. De basis van de labelmaker is het bijhouden van je logboek. Daarnaast krijgt je bij een lidmaatschap unieke toegang tot meer dan 1.000.000 zeeprecepten met een logboek waarin alles wordt vastgelegd. Nadat je bij ons de verplichte opleiding hebt gevolgd en aan de overige vereisten voldoet, ontvang je een EU Soap Quality System certificaat. Dit certificaat is geldig voor 3 jaar. Wil je meer informatie? Neem hier een kijkje of neem contact met ons op.

Op zoek naar een keurmerk voor zeep? Wij helpen je!

Soap Quality System is een systeem dat zorgt voor jouw zeep kwaliteitskeurmerk. Wij bieden een oplossing voor grote en kleine zeepproducenten op een betaalbare en deskundige manier en begeleiden hen om alle processen zodanig te regelen, dat er altijd wordt voldaan aan de steeds strenger wordende regelgeving. Abonnee worden is goedkoper dan je denkt. Hier vind je onze abonnementen en de tarieven die daarbij horen.

Naast deze 3 verschillende abonnementen zijn er ook tarieven voor eventuele extra’s. Abonneer je nu en je bent in veilige handen! Daarnaast scheelt het je een hoop administratieve rompslomp als je dit uit handen geeft en laat uitvoeren door Soap Quality System. Wij zorgen ervoor dat het voor jouw onderneming mogelijk en betaalbaar blijft om veilig te produceren. Zo kan jij jouw klanten met een gerust hart producten van hoge kwaliteit aanbieden, die ook veilig zijn voor de consument en voor het milieu.

Lidmaatschap heeft zo zijn voordelen.

We nemen de verantwoordelijkheid van je zeep administratie over

Je bent immers zeepmaker, geen boekhouder. Het systeem zorgt ervoor dat je kunt doen wat je het beste doet: kwalitatief hoogstaande zeep- en badproducten maken.

Gratis toegang tot de exclusieve labelmaker software

Met Labelmaker is de ‘tracebility’ geregeld en print je o.a. zelf je eigen etiketten voor je zeep- of badproducten. Zo voldoe je helemaal aan de wettelijke eisen van de Europese Unie.

Je hebt unieke toegang tot meer dan 1.000.000 zeeprecepten

Recepten met logboeken waarin alles wordt vastgelegd – van gebruikte grondstoffen, productiewijze, locatie, tot eindproduct certificatie.

Je ontvangt de prestigieuze ‘MANDAAT’ verklaring

Nadat je de verplichte opleiding bij ons hebt gevolgd en aan de overige vereisten voldoet, ontvang je een gepersonaliseerd ‘EU-SQS MANDAAT’ bewijs dat voor 1 jaar geldig is. Lijst het in en hang het op de muur van je zeepmakerij.

Je krijgt voorrang bij bestellen, gratis advies en speciale aanbiedingen

Als lid krijg je allerlei voordelen zoals voorrang bij levering van de samenwerkende leverancier, extra snelle levering en persoonlijk advies bij technische of juridisiche vraagstukken.

Hét zeep kwaliteitskeurmerk voor jouw zeep- of badproduct

Jij zorgt voor de zeep, wij regelen het papierwerk. Met ons zeep systeem voldoe jij aan de strenge wetgeving van de Europese Unie en kun jij je ambachtelijke zeepmakerij voortzetten. Enkele voordelen waarbij we jou ondersteunen is het voor onze rekening nemen van de autoriteitsmelding, het productdossier en de samenstelling van de gebruikte ingrediënten, een gedetailleerde traceerbaarheid zoals de wet die voorschrijft,  het unieke nummer van het eindproduct en nog veel meer. Kortom: wij nemen jou veel werk uit handen, zodat jij je creativiteit kwijt kunt in het maken van de mooiste zeep producten. Maar dan wel op een goede en verantwoorde manier. Wij staan jou graag bij en helpen je bij de productie administratie. Wil je meer weten of ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Registreer je nu of vraag de gratis online brochure aan.

Sluit je aan bij de familie van verantwoordelijke zeepmakers. In de afgelopen decennia is het EU Soap Quality System uitgegroeid tot het meest betrouwbare productieproces dat ambachtelijke zeepmakers vakkundig beschermt en ondersteunt. Overal in de gehele EU.

EU Soap Quality System (SQS)
Onderdeel van Gildewerk Quality Systems B.V.
KvK Nummer: 34345148
A. Hofmanweg 41
2031 BH Haarlem
Nederland

Lid van